Blindside

Schema 2e Academy Dag

Aankomende zondag (22 oktober) vind de 2e AFBN Academy Dag plaats in Almere. Inmiddels is het niet meer mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Het ziet er naar uit dat deze tweede dag ook weer zeer goed bezocht zal worden, het aantal aanmeldingen ligt opnieuw boven de 100. Op de website van de Dutch Junior Lions staat een hoop belangrijke informatie en tips voor deelnemers om op voorhand even rekening mee te houden. Het is raadzaam om deze even goed door te nemen. Blindside zal ook aanstaande zondag present zijn om verslag te doen. Kun je dus niet aanwezig zijn maar ben je wel benieuwd wat er allemaal gedaan word, meld je dan aan bij onze Instagram account. Wij wensen alle deelnemers en aanwezig alvast een fijne dag!

Tijdschema AFBN Academy Almere
9.00 uur
Inschrijfbalie open
Kleedkamers open
Uitleen pakken open

10.30 uur
Inschrijfbalie sluit
Kleedkamers sluiten
Uitleen pakken sluit

10.50 uur
Opening Academy dag en groepsfoto

11.00 uur
Start AFBN Academy Almere

13.00 uur
Kleedkamers open
(eigen) lunch

14.15 uur
Start deel 2 AFBN Academy dag

16.30 uur
Einde AFBN Academy Almere
Kleedkamers open
Inleveren geleende materialen

17.30 uur
Afsluiten terrein

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *