Blindside

Treasure Bowl 2017

Nijmegen Pirates

Het is vandaag weer tijd voor de Treasure Bowl 2017. Dit evenement dat georganiseerd word door de Nijmegen Pirates staat geheel in het teken van het goede doel. Dit jaar is dat het Nederlandse Kankerfonds. De opzet van het toernooi is dit jaar door omstandigheden enigszins aangepast. Waar het vorig jaar een klein toernooi betrof qua opzet zal dit jaar een enkele volledige wedstrijd gespeeld worden tegen de Arnhem Falcons.

De activiteiten rondom de Treasure Bowl zijn echter ongewijzigd. Zo worden er lootjes verkocht voor 1 euro per stuk voor de loterij en zullen er cupcakes verkocht voor 50 cent per stuk. De opbrengst van de loterij, cupcakes en 50 cent van iedere verkochte consumptie wordt gedoneerd naar het Nederlandse Kankerfonds door middel van een sponsoring aan Coen van Hoek die volgend jaar weer gaat deelnemen aan de Alpe d’Huez. Pirate Rob van Kessel zijn manbun laten afknippen na de wedstrijd. Degene die het hoogste bedrag gedoneert heeft krijgt de eer om de schaar erin te zetten.

De wedstrijd begint om 12:00 uur op Sportpark Vossendijk en de toegang is gratis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *