Blindside

Pathé opent zalen voor de Super Bowl

Ben jij die American Football liefhebber die uitkijkt naar Super Bowl LII maar niet thuis op de bank wilt zitten of heb je geen zin in een van de (vaak groots) georganiseerde Super Bowl party’s? Wil je wel andere mensen ontmoeten die wellicht net zo fanatiek of misschien nog wel fanatieker zijn dan jij zelf? Of wil je gewoon de wedstrijd en halftime show zien op een zo groot mogelijk scherm met geluid waarbij het lijkt of je in het stadion zelf zit?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Net als in voorgaande jaren stelt Pathé bioscopen ook dit jaar op een geselecteerd aantal plaatsen hun zalen open voor de liefhebbers.  De Super Bowl is in de nacht van zondag 4 of maandag 5 februari van 24.00 uur tot 5.00 uur live te volgen in de Pathé bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Waarschijnlijk zal het “Star-Spangled Banner” van Pink en het muzikale intermezzo gedurende de rust van Justin Timberlake nergens beter klinken! Kaarten zijn verkrijgbaar voor 12,50 en kun je hier bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *