Blindside

Radiostilte rondom blessure AB

Geoff Burke-USA TODAY Sports

Een deken van stilzwijgen hangt momenteel boven Pittsburgh. Afgelopen donderdag ontbrak sterspeler en wide receiver Antonio Brown gedurende de training naar aanleiding van een blessure. De ernst van de situatie is echter geheel onduidelijk wat vrij ongebruikelijk is. Normaal gesproken geven coaches en/of technische staf direct duidelijkheid zij het een spierverrekking of in ernstigere gevallen wanneer het einde seizoen betekent voor desbetreffende speler. Zo niet bij de Steelers en de blessure van AB zoals Antonio Brown ook wel bekend staat.

Steelers head coach Mike Tomlin laat weten dat de blessure van Antonio in Pittsburgh geëvalueerd word maar weigerde zelfs ook maar te vertellen van welke aard de blessure is. In hoeverre dit te maken heeft met de ernst ervan blijft speculeren. Wat wel met zekerheid vaststaat is dat wanneer de blessure einde seizoen voor Brown betekent dit een enorme aderlating zal zijn voor de Pittsburgh Steelers.

De wide receiver was in 2017 goed voor 101 receptions, een NFL-high 1,533 yards, gecomplementeerd met 9 touchdowns. Brown werd door deze prestatie benoemd tot AFC Offensive Player of the Year en verdiende zijn 6e Pro Bowl Selectie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *