Blindside

Ravens verslaan Bears in Canton

Rob Carr/Getty Images

Na maanden van wachten was het vannacht eindelijk zover, de start van het nieuwe NFL seizoen, traditioneel ingeluid met de “Hall of Fame game”. Dit jaar viel de eer ten deel aan de Baltimore Ravens en Chicago Bears om met elkaar de strijd aan te gaan in het Tom Benson Hall of Fame Stadium. Een strijd die met 17-16 in het voordeel van de Ravens beslecht werd. Ondanks de krappe zege valt er echter weinig uit de onderlinge verhoudingen op te maken. Zoals gebruikelijk werd de speeltijd door beide coaches gebruikt om zoveel mogelijk rookies aan het werk te zien, een enkele uitzondering daargelaten.

De rookie waar de meeste aandacht in deze partij naar uit ging was Lamar Jackson. De quarterback van de Baltimore Ravens, gekozen met een first Round pick in de afgelopen draft wist bepaald geen ijzer met handen te breken. Met 4 uit 10 passes voor 33 yards, waaronder een 8-yard touchdown en een interception werd duidelijk dat er dit jaar geen grotere rol voor hem is weggelegd dan de reservebank achter starter Joe Flacco.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *