Blindside

Feest voor jubilerend DJL!

Dutch Junior Lions

De Dutch Junior Lions (DJL) mogen binnenkort een flesje bubbels of prik opentrekken. Op 17 november is het namelijk tijd voor het 20-jarig jubileum en dat kan men natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een nieuw logo werd geïntroduceerd, een schema voor het najaar gepresenteerd  en we mogen uitkijken naar de eerstvolgende game in en tegen Spanje op 29 september. Ondanks alle mooie plannen op de agenda wordt de historie niet vergeten getuige onderstaande oproep vanuit de organisatie;

“Op 17 november vieren we het 20 jarig bestaan van de Dutch Junior Lions. Op deze feestelijke dag willen we graag alle voormalig spelers, coaches, begeleiders en staff bij elkaar brengen om ons 20 jarig jubileum te vieren en de 10 teams van de DJL een speciale erkenning, waardering en exclusief moment aan te bieden. Hiervoor zijn wij opzoek naar alle relevante informatie waardoor wij iedereen persoonlijk kunnen benaderen…”

“Ben jij oud speler? Of heb jij namen van oud spelers/teamgenoten, coaches, begeleiders, staff maar ook foto’s, video’s of anekdotes die je met ons wil delen en ervoor zorgen dat we een ongelofelijke dag gaan beleven? Stuur dan een mail naar 20jaardjl@gmail.com en wij zorgen voor de rest….”

Namens Blindside alvast onze felicitaties en een geweldige dag toegewenst!

One Comment

  1. Pingback: Schema najaar 2018 DJL bekend

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *