Blindside

AFBN: Nieuwe Academy Dagen in 2018

Blindside

De geruchten zongen al geruimere tijd rond in de wandelgangen maar nu lijkt de kogel definitief door de kerk. De AFBN Academy dagen keren terug in 2018. Het evenement, de afgelopen maanden gehost door respectievelijk de Tilburg Wolves, Flevo Phantoms, Utrecht Dominators en Arnhem Falcons blijkt een schot in de roos en kende op alle vier de dagen een zeer hoge opkomst. Naast de eigen Academy staff onder leiding van Wouter van den Boogaard waren diverse buitenlandse coaches bereid een gastoptreden te leveren en zo hun eigen kennis en visie te delen.

AFBN Bestuurslid Technische zaken Rene de Jong bevestigde in Arnhem het nieuws aan Blindside; “We kunnen niet anders zeggen dan dat de afgelopen Academy Dagen een groot succes zijn geweest. In 2018 zullen deze dan ook terugkeren en uitgebreid worden. Ons streven is dan ook om acht van dergelijke evenementen te organiseren waarbij de eerste vier dagen plaatsvinden voor de zomer gevolgd door het resterende deel erna. Wellicht trekken we de data ook iets naar voren zodat december volgend jaar vrij blijft…”

Op welke dagen/locaties de Academy Dagen komend jaar plaats zullen vinden is zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.