Blindside

Eerste editie Queen’s Bowl

Een paar maanden geleden schreef Blindside er voor het eerst over, brachten we een interview met Queen’s Bowl oprichtster Kanessa Muluneh en binnenkort is het dan eindelijk zover. De allereerste editie tussen de Amsterdam Cats en de Rotterdam Ravens. Sinds de oprichting van beide teams en de league eerder dit jaar is er hard aan de weg getimmerd door de dames. Via social media zoals FaceBook werden regelmatig updates en filmpjes rondom hun beider activiteiten en progressie gedeeld.

Op 17 december zal de strijd dan ook eindelijk losbarsten. Het belooft niet alleen een strijd te worden tussen twee zeer fanatieke teams maar ook een duel tussen Amsterdam en Rotterdam wat vaak nog net even wat extra motivatie en passie met zich mee brengt. Een laatste gezamenlijke training staat nog gepland voor komende zondag in Rotterdam.

Het evenement zal plaatsvinden tussen 12:00 en 18:00 op Sportpark Sloten te Amsterdam. Kaarten zijn via deze link verkrijgbaar voor € 11,- per stuk. Voor meer informatie over de Queen’s League of beide teams kun je terecht op hun internetpagina of via Facebook.