Blindside

Leiden host HoF Academy

Blindside

Vorig jaar juli kwamen een groot aantal spelers vanuit Europa en Azië naar Amerika voor de Pro Football Hall of Fame Academy. Het bleek een dermate groot succes dat inmiddels besloten is een internationale versie van dit evenement te creëren. Het event zal voor de eerste keer plaatsvinden op Nederlandse bodem en gehost worden door Lightning Leiden van 19 tot en met 21 oktober.

Ben jij tussen de 14 en 20 jaar en wil jij in aanmerking komen om deze clinic bij te wonen? Dan kun je jezelf of wellicht iemand anders nomineren via de website. De trainingen zullen worden gegeven door diverse (oud-) NFL coaches waaronder Hall of Famer Roy Woodson. Let wel, de kosten voor deelnemen aan deze clinic bedragen volgens de website $350,-. Een behoorlijke prijs maar het betreft hier naar onze mening een unieke mogelijkheid.

Blindside zal naar alle waarschijnlijkheid ook gedurende een van deze dagen aanwezig zijn om verslag te doen van de clinic en je zal deze kunnen volgen via onze website, instagram, facebook en/of twitter pagina. Zodra er meer informatie beschikbaar komt houden wij jullie uiteraard op de hoogte!