Blindside

QFL verwelkomt de Foxes!

Queen's League Football/Flevo Foxes

Vorig jaar waren we een van de eerste die schreven over de oprichting van de Queen’s Football League van Kanessa Muluneh en de Amsterdam Cats. In navolging van de (iets) later opgerichte Rotterdam Ravens en de allereerste Queen’s Bowl mag vrouwelijk en American Football minnend Nederland een nieuw team verwelkomen, de Flevo Foxes! De dames van deze kersverse vereniging zullen hun trainingen en wedstrijden afwerken op het terrein van de Flevo Phantoms.

Dat de QFL een gat in de Nederlandse markt ontdekt lijkt te hebben moge duidelijk zijn, ook voor de jongste telg stromen de aanmeldingen inmiddels binnen. In een reactie aan Blindside laat Kanessa Muluneh ons dan ook weten; “De Flevo Foxes zijn de eerste franchise van de QFL en daar zijn wij trots op. In perfecte samenwerking met de Flevo Phantoms, is het team daardoor snel gegroeid…”.

Uiteraard verwelkomen ook wij deze nieuwe franchise en wensen de dames van de Queen’s Football League alle succes toe! Wil jij je aanmelden als lid of heb je meer interesse in de Queen’s Football League? Neem dan een kijkje op de website!