Blindside

Utrecht viert feest!

Blindside

Afgelopen zondag 5 november mochten de Utrecht Dominators 13 kaarsjes uitblazen. Een feit dat natuurlijk niet onopgemerkt voorbij mocht gaan en diverse wedstrijden werden dan ook georganiseerd op thuisbasis Sportpark Overvecht Noord om deze dag te vieren. Van de jongste spelers tot de senioren, er was voor ieder wat wils en het bood een mooie gelegenheid voor bezoekers en neutrale toeschouwers om kennis te maken met de sport en de vereniging.

De dag werd afgetrapt met een U15 flag football game tussen de Dominators en Amsterdam Crusaders die resulteerde in een knappe 44-38 overwinning voor de jarige. Het jr. tackle team deed een eigen duit in het zakje met een eclatante 42-0 zege tegen de Cleve Conquerors. De kers op de verjaardagstaart was uiteindelijk voor de senioren, bemoeilijkt door zware regenbuien wisten ook zij een overwinning uit het vuur te slepen tegen de Groningen Giants, 6-3.

Met drie zeges op rij werd het dus een dag om niet snel te vergeten. Bestuurslid en mede-oprichter Ilja Tersteeg kon dan ook niet anders dan tevreden terugkijken op een geslaagde verjaardag. Terwijl de spelers hun feest konden vieren werd er achter de schermen alweer vooruit gekeken. Op zondag 12 november as. is het namelijk tijd voor de derde AFBN Academy Dag, dit keer gehost door Utrecht dat er ongetwijfeld alles aan zal doen om ook die dag net zo succesvol te laten verlopen.

Vanuit Blindside onze felicitaties en bedankt voor het ontvangst!